úterý 18. března 2014

 Spring Menu on GreenYacht Hotel & Restaurant

Jarní menu/Spring menu

Jarní listový salát s ředkvičkami a křepelčím vajíčkem
se šalotkovým dresinkem
Spring green salad with radishes
and quail egg with shallot dressing
149 CZK

Krém ze zeleného hrášku s pancettou a
parmazánovými krutony
Cream soup of green peas
with Pancetta and Parmesan croutons
89 CZK

Pomalu pečený hřbet z mladého selátka
s omáčkou z černého piva, růžičková kapusta a bramborová kaše
Slow roasted saddle of young piglet
with dark beer sauce, brussels sprouts and mashed potatoes
349 CZK

Nebo / Or

Pečené kuřecí prsíčko Supreme s jarní nádivkou,
čerstvými bylinkami, glazovanou karotkou a bramborami Grenaille
Roasted chicken Supreme with spring stuffing,
fresh herbs, glazed carrots and small potatoes Grenaille
349 CZK

Jarní špagety s císařskými lusky, cherry rajčaty a grilovanou mladou cuketou, mozarella a čerstvá bazalka
Spring spaghetti sugar pea, cherry tomatoes, grilled zucchini, fresh basil and mozzarella
199 CZK

Cremé brulée dle denní nabídky
se smetanovou zmrzlinou
Cremé brulée daily offer
and ice- cream

118 CZK

Žádné komentáře:

Okomentovat